mandag 4. april 2011

Starten går i Singapore



Da er man i gang igjen her og virkelig i gang denne gangen. Etter å ha sett Marina Bay Sands på Discovery Channel en gang i fjor var det klart jeg måtte bo her nå. Meningene mine er litt todelte. På den ene siden var bassenget og utsikten fra toppen helt enestående, og alt av mat som ble servert aldeles utsøkt. Men når det er sagt manglet følelsen av elsklusivitet som jeg f.eks fikk på The Palm i Dubai. Rommene var helt ok men ikke noe mer, og resepsjonsområdet med alle turistene fikk det hele til å fremstå litt mainstream selv om jeg riktig nok ikke så charter-Svein. En annen ting er at de skulle ha 15 Singapore dollar per time for å bruke Internet, og det er da direkte uhørt når en betaler 2000kr per natt for rommet. Nå når jeg skriver dette sitter jeg i Jakarta, Indonesia hvor jeg betaler 150kr natta og Internett er inkludert. Men bortsett fra det kan jeg ikke skryte på meg jeg sitter på noen Waldorf Estoria, for å si det sånn. ;)

Turen til Singapore ble dyr i år av flere grunner. Nytt kamera måtte kjøpes inn som tåler litt sand og vann, hotellet (med tilhørende casino) var et kapittel for seg, og på toppen av det ordnet Blackberryen kaldenderen min slik at det fremstod som jeg hadde 7t flere til gode enn jeg hadde. Dette førte igjen til at jeg handlet billetter til Universals themepark dagen i forveien, men endte opp med å måtte gi dem til en liten gutt i resepsjonen da jeg lettere panisk løp for å få tak i en taxi.

Men det ordna seg, nå er jeg i Indonesia og ting koster en brøkdel. Det er nært å sammenlikne med land som Filippinene, eller Vietnam. På flyet hit traff jeg en Inder, Mickey, som jobber i Singapore og som dro hit til Jakarta i samme ærend som meg. Vi booket oss inn på samme hotell og planen nå er å komme seg ut og få tak i noe lokal mat og se litt på livet. Spennende å se hvordan magen blir i morgen da, og om 2 dager setter jeg kursen mot Bali. Prøver å få til en oppdatering også derfra. Tos!

1 kommentar:

  1. tore liker ikke norske bokstaver ser jeg. Mye #& her. :)

    SvarSlett