mandag 9. november 2009

Tasmania

Tasmania

Her har det gått rimelig i ett de siste dagene. Må innrømme blogging er en aktivitet som fort blir nedprioritert da, men akkurat nå er jeg halvveis i en 6t lang bussur og da blir det fort litt tid til overs.

Turen til Tasmania gikk veldig greit. Vi ville helst leid en cab, men endte opp med en type "sardinboks" i stedet. Kanskje like greit ikke å tiltrekke seg altfor mye oppmerksomhet når det er kjøring på feil side av veien som gjelder og man knoter litt innimellom. Vi greide forøvrig å bli stoppet av sheriffen likevel, men det er en annen historie.. :p

Ellers tok vi gondolbane over verdens lengste spenn, spiste lunch blant påfugler, og kjørte øya på langs og fikk dratt innom et par små landsbyer og kjent på livet og sett mye flott natur! Vi var også og så og lærte litt rundt hvordan de første immigrantene hadde lagt fosser i rør og utnyttet vannkraften. Kanskie var drt ikke en tilfeldighet utleiehyttene i den ene "hydro-byen" het Norway 1, Norway 2, osv.. Utelivet i Hobart var heller ikke dårlig! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar